Offerte

1. Download het premie- en dekkingsoverzicht

Download Premie-en dekkingsoverzicht bij het Goudse Expat Pakket

De premie voor het onderdeel medische kosten is mede gebaseerd op uw woonland (regio). Hoe dit werkt staat uitgelegd onder de tab Dekking.

2. Vraag een offerte aan voor het Goudse Expat Pakket

U kunt de premies inzien in het premie- en dekkingsoverzicht. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om online een offerte op te vragen. U kunt in de online offerte module uw gegevens en de gewenste verzekeringen en dekkingen invoeren, u krijgt dan op basis van de invoer een offerte, welke ook per wordt toegestuurd.

3. Een offerte voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen

Als één van de weinige Nederlandse verzekeraars biedt de Goudse een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor werkenden in het buitenland. Dit is een belangrijke verzekering, aangezien in veel landen niets is geregeld met betrekking tot inkomensverlies bij (tijdelijke of definitieve) arbeidsongeschiktheid als gevolg van ziekte of ongeval. In Nederland is dit (indien iemand in loondienst werkzaam is) automatisch geregeld. In het buitenland is het sociale vangnet echter meestal minder en heel vaak zelfs helemaal niet geregeld. En bij terugkeer naar Nederland bij arbeidsongeschikt verkrijgt u niet alsnog recht op een uitkering (tenzij er sprake was van bv. detachering). Het risico van inkomensverlies als gevolg van ziekte of ongeval is dus op te vangen door de Arbeidsongeschiktheidsverzekering binnen het Goudse Expat Pakket.

De premie voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering is van een aantal factoren afhankelijk, en staat om die reden niet in het premie-overzicht vermeld. U kunt deze alleen verkrijgen op basis van een volledig ingevuld online offerteformulier:

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Om een offerte op te kunnen maken, hebben we een aantal gegevens van u nodig. U kunt de vragen op het volgende online formulier beantwoorden, dan ontvangt u op basis hiervan een uitgebreide offerte.

U kunt makkelijk een offerte aanvragen door de online offertemodule te gebruiken.
Na uw aanvraag zult u binnen enkele minuten een offerte per email ontvangen.